محتوای سایت روز آزادی نرم‌افزار ۹۳

From بنیاد دانش آزاد
Jump to: navigation, search

لینک‌های کوتاه

  • کلمه انگلیسی نوشته شده روبروی موارد زیر در url نمایش داده می‌شود. با این فرمت: sfd.fsug.ir/1393/shortlink

مسیرهای دسترسی directions

اسپانسرها sponsership

محتوای صفحهٔ اصلی سایت

منوی بالای لوگو

  • همکاری
  • اخبار
  • گروه‌های فعال

منوی اصلی روبرو لوگو

  • کلمه انگلیسی نوشته شده روبروی موارد داخل منو لینک صفحه است که در url نمایش داده می‌شود.

خانه home

درباره ما about-us

بنیاد دانش آزاد free-knowledge-foundation
نرم‌افزار آزاد free-software
روز آزادی نرم‌افزار software-freedom-day
سالهای گذشته

دریافت مقاله taking-articles

شرایط و ضوابط conditions
فراخوان recall
برنامهٔ جشنواره celebration
پروپوزال proposal
جدول زمانبندی scheduling
کارگاه‌ها workshops
ارائه‌ها offers
مقالات articles
حمایت protect
برد عمومی جشنواره
معرفی حامیان sponsers
جذب حمایت sponser-absorption
جذب حمایت‌های مالی donation
پخش زنده live
تماس با ما contact-us
شبکه‌های اجتماعی social-networks
دریافت لینک جهت بنر تبلیغاتی add-link
تماس با ما contact-information

روزشمار

فلان روز و فلان ساعت و فلان دقیقه و فلان ثانیه

تا برگزاری جشنواره روز آزادی نرم‌افزار در تهران

روز آزادی نرم‌افزار چیست؟

متن‌نداره :|

در صورتیکه مایل به ارائه مقاله هستید می‌توانید از همین جا اقدام کنید.

خواندن مقاله‌های شما دوستان و ارائه اونها افتخار ماست و باعث خرسندی ما می‌شود. به همین جهت می‌توانید از همین قسمت بعد از مطالعه بخش شرایط و ضوابط مقاله خود را به همراه تمامی متعلقاتش برای ما بفرستید تا بعد از بررسی در سایت قرار بگیره. در ضمن پروسه بررسی مقاله‌ها بین ۵ تا ۱۵ روز طول خواهد کشید. منتظر کارهای شما هستیم. موفق باشید.

۴ تا ماژول کنار هم

دقت کنید حجم متنی که زیر هر یک از ماژول‌ها نوشته می‌شد یکسان باشد:

  •  ; جدول زمانبندی
    کلیه برنامه‌ها و بخش‌های مختلف همایش به همراه ساعت برگزاری برنامه در همایش در این قسمت گنجانده شده است.
  •  ; کارگاهها
    در این بخش می‌توانید کارگاه‌های موجود را بررسی نموده و در صورت تمایل در این کارگاه‌ها شرکت نموده و همکاری نمایید.
  •  ;ارائه‌ها
    انواع ارائه‌ها در طول همایش وجود خواهند داشت. از همین قسمت وارد لیست ارائه شده و قبل از فرا رسیدن همایش مطالعه نمایید.
  •  ;مقالات
    در برنامه همایش مقالاتی هستند که می‌توانید قبل از همایش آن‌ها را در دسترس داشته باشید. برای مطالعه به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

نقشه

latitude:

longtude:

زمان و مکان برگزاری همایش

فلان‌روز فلان‌ماه فلان‌سال ساعت فلان تا فلان

سالن فلان‌جا (مسیرهای دسترسی) (نکات قابل توجه)

سمت‌چپ تماس با ما

عکس یک:

متن یک:

عکس دو:

متن دو:

دربارهٔ ما

بنیاد دانش آزاد

با شروع فعالیت و برگزاری جلسات کاربری و بحث و گفتگو بین کاربران نرم‌افزار آزاد و واکاری عوامل پیدایش و رشد نرم‌افزار آزاد در جامعهٔ جهانی به این نتیجه رسیدیم که برای گسترش نرم‌افزار آزاد در جامعه نیازمند فعالیت عمیق‌تر در همهٔ جنبه‌های اجتماعی هستیم. با بسط دادن عوامل گسترش نرم‌افزار آزاد و بررسی ریشه‌های ارتباطی جنبه‌های مختلف نرم‌افزار آزاد و اجتماع، به مفهوم واحدی به نام «دانش آزاد» رسیدیم که سر منشاء تمام تغییرات اجتماعی از جمله ایجاد و گسترش نرم‌افزار آزاد است. از این زمان بود که فعالیت‌های ما از تمرکز بر روی نرم‌افزار آزاد به سمت تحلیل و پیاده‌سازی دانش آزاد به عنوان مفهوم عمومی‌تر و دربرگیرندهٔ نرم‌افزار آزاد متمایل گشت.

دانش آزاد وابسته به شخص، گروه یا حکومتی نیست. دانش آزاد تجارت نیست، دانش آزاد روشی است که مردم در آن، هم تولیدکنندهٔ دانش هستند (دانشمند، مخترع، هنرمند، مکتشف و…)، هم مصرف‌کنندهٔ آن، هم آموزش دهنده وهم حامی. کسب دانش و گسترش آن در این روش همگانی است. زنده ماندن دانش وابسته به مردم است و تولیدکنندگان دانش تنها با حمایت هواداران خود می‌توانند به کارشان ادامه دهند. دانش آزاد تنها به حمایت کسانی احتیاج دارد که به‌جز خود، به جامعهٔ خود هم اهمیت می‌دهند. اگر در حمایت از جامعهٔ خود تنها هستید، بهتر است تا دانش آزاد را هم امتحان کنید.

گسترش و تبلیغ فلسفهٔ نرم‌افزار آزاد، مکانیسم گسترش نرم‌افزار آزاد و استفاده جامعه از نرم‌افزار آزاد از انگیزه‌های گروه کاربران نرم‌افزار آزاد برای شروع بود. نبود جامعهٔ کاربری با اهداف مشابه و آشنا با اهداف و فلسفهٔ وجودی نرم‌افزار آزاد و همچنین نقصان و عدم تناسب اهداف و عمل‌کرد جوامع کاربری فعال در زمینهٔ نرم‌افزار آزاد (به عنوان مثال گروه‌های کاربری لینوکس) با اهداف وجود نرم‌افزار آزاد، ما را بر آن داشت تا گروهی متمرکز برای آشناسازی جامعه با اصل وجود نرم‌افزار آزاد ایجاد کنیم. از این رو، طراحی گروه محدود به فعالیت در زمینهٔ نرم‌افزار آزاد بود.

کاربران نرم‌افزار آزاد به دلیل عدم دسترسی به امکانات اولیه مورد نیاز برای برگزاری جلسات گروهی از جمله مکان ثابت برگزاری جلسات، قادر به فعالیت اجتماعی منظم نبود. از این رو جهت مرتفع شدن موانع پیش روی جامعهٔ نرم‌افزار آزاد، برخی از اعضا با امکانات شخصی خود مکانی را برای برگزاری منظم جلسات کاربران نرم‌افزار آزاد اختصاص دادند و امکانات حداقلی برگزاری جلسات را با هزینهٔ شخصی تهیه کردند. تهیهٔ مکان و امکانات از خرداد ۱۳۸۹ آغاز و تقریباً تا تاریخ … به اتمام رسید که تماماً به وسیلهٔ اعضای داوطلب انجام شد. مکان مورد نظر دارای امکاناتی از جمله گنجایش تقریبی جمعیتی معادل ۲۵ تا ۳۰ نفر، ۵ الی ۶ میز، ۱ سرور، ۳ کامپیوتر رومیزی، یک خط اینترنت ۲۵۶ و یک LCD ۳۲ اینچ و امکانات کلاس آموزشی در فضایی به متراژ ۱۰۰ متر مربع بود.

برگزاری جلسات بحث و گفتگوی منظم، برگزاری کلاس‌های آموزشی در راستای گسترش نرم‌آفزار آزاد، مستندسازی از جلسات و آموزش‌ها، کار بر روی پروژه‌های دانش بنیان آزاد، دسترسی، دسترسی به شبکهٔ اینترنت جهت رفع نیازهای مقطعی و دراز مدت گروه کاربران، آشنا شدن افراد تازه‌وارد در جامعهٔ نرم‌افزار آزاد با فلسفهٔ نرم‌افزار آزاد، از جمله فعالیت‌های گروه کاربران نرم‌افزار آزاد با استفاده از امکانات مذکور بوده است.

بنیاد دانش آزاد متشکل از افراد علاقه‌مند و داوطلب با هدف تغییر نگرش جامعه به دانش از انحصاری به آزاد و ایجاد بستری برای فعالیت منسجم افراد علاقه‌مند به دانش آزاد و ایجاد مستندات در چیستی دانش آزاد با توجه به نبود اطلاعات کافی دربارهٔ دانش آزاد و لزوم پیاده‌سازی آن در جامعه، توسط عده‌ای از افراد فعال در زمینهٔ نرم‌افزار آزاد شکل گرفت.

برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های بنیاد دانش آزاد، ویکی بنیاد دانش آزاد را مطالعه کنید.

نرم‌افزار آزاد

هدر: نرم‌افزار آزاد چیست؟

نرم‌افزار آزاد چیست؟

تاریخچه

نرم‌افزار آزاد زمانی به وجود آمد که ذهن خلاق فردی به نام ریچارد استالمن\{Richard Mattew Stallman} تحمل اشکالات نرم‌افزارهای انحصاری آن زمان مانند یونیکس\{Unix} را نداشت. او دوست نداشت برای استفاده از هر نرم‌افزاری اجازه بگیرد یا در استفاده از نرم‌افزارها برای انجام کارهای دلخواهش محدود شود، لذا تصمیم گرفت پروژه‌ای را راه‌اندازی کند که به این انحصار پایان دهد. در سال ۱۹۸۳ پروژهٔ GNU را در آزمایشگاه هوش مصنوعی دانشگاه MIT آغاز کرد و در سال ۱۹۸۵ بنیاد نرم‌افزارهای آزاد\{Free Software Foundation} را بنا نهاد. {تعریف نرم‌افزار آزاد} نرم‌افزار آزاد، نرم‌افزاری است که به‌همراه کد منبع توزیع شده و با قوانینی منتشر می‌شود که آزادی استفاده، بررسی، ویرایش، بهبود و بازنشر آن را تضمین می‌کند؛ لذا نرم‌افزاری آزاد نامیده می‌شود که این آزادی‌ها را داشته باشد. {خرید و فروش و کسب درآمد از طریق نرم‌افزار آزاد}

در نرم‌افزارهای انحصاری مانند محصولات شرکت مایکروسافت\{Microsoft} و اپل\{Apple} شما برای داشتن نرم‌افزار یا باید از راه غیرقانونی اقدام به تهیه آن نرم‌افزار کنید یا این‌که با پرداخت هزینه‌ای هنگفت از شرکت مربوطه مجوزی خریداری نمایید که به شما حق استفاده از آن نرم‌افزار را بدهند، اما نرم‌افزار آزاد اینگونه نیست! شما برای استفاده از نرم‌افزار آزاد مجبور به خرید مجوز نیستید. اما در جواب اینکه چطور می‌توان نرم‌افزار آزاد را فروخت، باید گفت که می‌توان از طریق فروش فایل دودویی\{Binary} یا راهنماها و یا فروش خدمات راه‌اندازی سرویس، ارائه خدمات و یا حتی فروش نسخه‌های تغییریافته نرم‌افزاری خاص بدون فروش مجوز، کسب درآمد کرد. {معرفی جوامع کاربری نرم‌افزار آزاد و دانش آزاد} گروه‌های بسیاری در ایران و بقیهٔ کشورهای جهان بصورت فیزیکی یا آنلاین در زمینهٔ نرم‌افزار آزاد، سیستم‌عامل گنو/لینوکس، دانش آزاد، آموزش و نشر آزاد دوره‌های علمی، نشر مقالات آزاد علمی و ... فعالیت می‌کنند. فعالیت این گروه‌ها در بیشتر موارد توسط افراد داوطلب و به صورت خودجوش انجام می‌گیرد. به عنوان مثال بنیاد نرم‌افزار آزاد سی سال است که در راستای گسترش نرم‌افزار آزاد، دانش آزاد کامپیوتر و حفظ حریم شخصی افراد فعالیت‌های مستمری انجام می‌دهد و در نتیجهٔ این فعالیت‌ها توانسته است سیستم‌عامل آزاد گنو/لینوکس را به جایگاه شایسته‌ای در جهان تکنولوژی امروز برساند. نرم‌افزار آزاد در هر زمینه‌ای از دنیای دیجیتال که وارد شده است اگر نگوییم که گوی سبقت را از رقیبان انحصاری خود ربوده است، پابه‌پای آنان در دنیای مدرن امروز به پیش رفته است.

تعریف دوم

تعریف نرم‌افزار آزاد، توسط ریچارد استالمن نوشته‌شد و بنیاد نرم‌افزار آزاد آن‌را منتشر نمود. در نرم‌افزار آزاد، موضوع آزادی است نه قیمت. اولین تعریف در فوریه ۱۹۸۶ منتشر شد. مرجع رسمی انتشار آن در حال حاضر قسمت فلسفی سایت پروژه گنو می‌باشد که از آوریل ۲۰۰۸ تا کنون به ۳۹ زبان ترجمه شده‌است. نرم‌افزار آزاد در مورد آزادی کاربران برای اجرا، کپی، توزیع، بررسی، تغییر و بهبود دادن نرم‌افزار می‌باشد. بطور دقیق‌تر نرم‌افزار آزاد به چهار نوع آزادی برای کاربران یک نرم‌افزار اشاره می‌کند: ۰. آزادی برای اجرای برنامه برای هر منظوریتعریف نرم‌افزار آزاد ۱. آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود. دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد. ۲. آزادی برای توزیع مجدد کپی‌هایی از آن، بنابراین شما می‌توانید به همسایگان خود کمک کنید ۳. آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بنابراین تمام جامعه از آن بهره می‌برند. دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.

در صورتی برنامه‌ای یک نرم‌افزار آزاد به شمار می‌آید که کاربران آن همه این آزادی‌ها را داشته باشند؛ بنابراین شما باید برای توزیع مجدد کپی‌هایی از آن، خواه با اصلاحات و تغییرات و خواه بدون آن، خواه رایگان و خواه در ازای دریافت وجهی، برای هر شخصی و در هر جایی آزاد باشید. آزاد بودن برای انجام این کارها (در میان کارهای دیگر) به این معنی است که شما مجبور به درخواست و پرداخت هزینه برای مجوز نیستید. شما همچنین باید این آزادی را داشته باشید تا در برنامه تغییراتی ایجاد کنید و حتی بدون اشاره به وجود آنها، از آنها بطور خصوصی و برای کار خود استفاده کنید. اگر هم تغییرات خود را منتشر کردید، نباید ملزم به اعلام آن به شخص خاص و یا به روش خاصی باشید.

روز آزادی نرم‌افزار

کاربران نرم‌افزارهای آزاد روز آزادی نرم‌افزار (به انگلیسی:Software Freedom Day) را جشن می‌گیرند. هدف اصلی این جشن‌ها، معرفی این مفهوم به دیگران و تشویق آن‌ها به استفاده از نرم‌افزارهای آزاد است.

اولین بار این روز در ۲۸ اوت سال ۲۰۰۴ توسط ۷۰ گروه در نقاط مختلف جهان جشن گرفته شد. امسال ۲۷۱ گروه کاربری در سراسر دنیا این روز را جشن می‌گیرند. امسال بجز تهران این جشن توسط گروه‌های فعال کاربری شاهین‌شهر، اصفهان، کرج و دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود. امسال بنیاد دانش آزاد مجری برگزاری این جشن در تهران است.

سال‌های گذشته

جشنوارهٔ روز آزادی نرم‌افزار سال ۱۳۹۲ در تهران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات و سازمان فرهنگی‌هنری شهرداری تهران و مرکز توسعه و بکارگیری نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز و با محوریت آشناسازی جامعه با نرم‌افزار آزاد و بررسی تفاوت‌های آن با سایر سیستم‌های موجود، در تاریخ چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۸ الی ۱۶:۳۰، در دو بخش کارگاه‌های تخصصی و ارائه‌ها برگزار خواهد شد. به‌صورت همزمان این جشن در تاریخ ۳۰ شهریور در بسیاری از نقاط دنیا با تمرکز بر نرم‌افزارهای آزاد برگزار می‌شود. لازم است ذکر شود که شرکت در این جشنواره برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان می‌باشد.

دریافت مقاله

شرایط و ضوابط

  1. مقالات ترجیحا با فرمت آزاد(odt، tex) باشد.
  2. مقالات لازم است چکیده داشته باشد.
  3. مقالات با مجوز آزاد (لینک به مجوزهای آزاد) قبول می‌شود.
  4. محتوای مقالات و کارگاه‌ها، لازم است دربارهٔ نرم‌افزار آزاد یا دانش آزاد باشد.
  5. مهلت ارسال تا تاریخ فلان می‌باشد.

فراخوان

یک- در حد یک خط یا دو خط راجع به همایش

دو-موضوعات قابل ارائه در همایش (در حد یکی دو خط)

سه-تا این تاریخ می‌توانید مقالات خود را بفرستید.

فرم ارسال مقالات

  • نام و نام خوانوادگی
  • رادیو:
    • ارائه
    • کارگاه
    • پوستر
  • اطلاعات تماسی (ایمیل اجباری)
  • آپلود فایل (چکیده و اصل مقاله)
  • توضیحات

برنامهٔ جشنواره

طرح‌نامه

پروپوزال

جدول زمان‌بندی

کارگاه‌ها

ارائه‌ها

مقالات

حمایت

فرم نظرسنجی آنلاین همایش

پیشنهاد شماره یک

قبل از همایش

  • از نحوهٔ اطلاع‌رسانی همایش راضی هستید:
  • از میزان اطلاع‌رسانی همایش راضی هستید:
  • از ابزار استفاده شده برای آماده‌سازی همایش (استفاده از بورد ترللو) راضی هستید:
  • از روش آماده‌سازی همایش (مشارکت جمعی) راضی هستید:
  • از امکانات سالن همایش راضی هستید:
  • اینترنت سالن:
  • تهویه سالن:
  • ظرفیت سالن:
  • صدا:
  • نور:
  • پروژکتور:
  • دسترسی به مکان برگزاری همایش چگونه بود:

روز همایش

  • از تنوع بخش‌های همایش راضی هستید:

ارائه‌ها

  • از محتوای ارائه‌های همایش راضی هستید:
  • ارائهٔ اول
  • ارائهٔ دوم
  • ارائهٔ ...
  • از روش اجرای ارائه‌ها راضی هستید:
  • ارائهٔ اول
  • ارائهٔ دوم
  • ارائهٔ ...

کارگاه‌ها

  • از محتوای کارگاه‌های برگزار شده راضی هستید:
  • کارگاه اول
  • کارگاه دوم
  • کارگاه ...
  • از روش برگزاری کارگاه‌ها راضی هستید:
  • کارگاه اول
  • کارگاه دوم
  • کارگاه ...
  • از نحوهٔ پذیرایی راضی هستید:
  • از میزان پذیرایی راضی هستید:
  • از روش تبلیغات اسپانسرها راضی هستید:
  • اسپانسر اول
  • اسپانسر دوم
  • اسپانسر ...
  • از میزان تبلیغات اسپانسرها راضی هستید:
  • اسپانسر اول
  • اسپانسر دوم
  • اسپانسر ...

سایت همایش

  • از محتوای سایت راضی هستید:
  • از طراحی سایت راضی هستید:

بعد از همایش

  • نحوهٔ دسترسی به محتوای همایش چگونه است:

پیشنهاد شماره دو

فرم میزان رضایت مخاطب

مخاطب عزیز نظرات، پیشنهادها و میزان رضایت شما از امکانات برگزاری جشنواره روز آزادی نرم‌افزار، ما را در برگزاری بهتر چنین فعالیت‌هایی در آینده بسیار یاری خواهد کرد. همچنین می‌توانید در تهیهٔ امکانات برای جشنواره‌های آینده، دانش آزاد را یاری کنید.

میزان رضایت از امکانات ارائه‌شده در محل برگزاری:

کیفیت پوسترها: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
محتوای پوسترها: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
گسترهٔ تبلیغات محیطی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
محتوای تبلیغات محیطی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
سرعت اینترنت: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
پایداری اینترنت: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
پذیرایی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
پایداری شبکه داخلی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
محتوای شبکه: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
نوع برگزاری ارایه‌ها: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
کیفیت ارایه‌ها: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
برنامه‌ریزی و زمانبندی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
برخورد تیم اجرایی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
تنوع محتوایی: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
کیفیت و امکانات سالن: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
ظرفیت سالن: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
ظرفیت کارگاه‌ها: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
کیفیت و امکانات کارگاه‌ها: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:


میزان رضایت از راه دور:
کیفیت پخش زنده: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
سرعت پخش زنده: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
کیفیت محتوای سایت: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:
طراحی فنی سایت: عالی خوب متوسط ضعیف
پیشنهادها و انتقادات:

در کدام یک از زمینه‌های بالا می‌توانید در بهتر شدن برگزاری این چنین فعالیت‌هایی با جامعه مشارکت کنید:

نام همهٔ زمینه‌های بالا + نوع همکاری

فرم نظرسنجی

نام: ناشناس:

جزو کدام یک از گروه‌های زیر هستید؟

دانش‌آموز دانشجو کارمند مدیر دولتی هیچکدام

آیا با دانش آزاد آشنا هستید؟

بله خیر

در صورت آشنایی چه کارهایی جهت ترویج این فرهنگ داشته‌اید؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

درصورت خیر آیا حاضر هستید که کمک به ترویج این فرهنگ کنید؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

به نظر شما چه عواملی باعث شناخت بیشتر دانش آزاد به مردم می‌شود؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

به نظر شما دانش آزاد چه کمکی به بهبود وضعیت جامعه می‌کند؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

به نظر شما بهترین راه انتقال دانش چیست؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

به نظر شما دانش آزاد در آیندهٔ جامعه ما چقدر مؤثر خواهد بود؟ چگونه؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

به نظر شما سیستم‌های آموزشی کنونی به نظر شما چه ایراداتی دارند؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

آیا سیستم دانش آزاد در جامعه ما وجود دارد؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

در صورت خیر آیا پتانسیل آن وجود دارد؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

اگر بله، چگونه باید این پتانسیل را ایجاد نمود؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

فرض کنید در رشتهٔ دانشگاهی مورد علاقه‌تان قبول شدید اما بعد از گذشت مدت زمانی متوجه می‌شوید که علاقه‌تان واقعی نبوده است و شما به رشتهٔ دیگری علاقه‌مندید. چه می‌کنید؟

تحصیل در همان رشته ترک تحصیل تغییر رشته

حال فرض کنید سیستمی وجود دارد که شما برای کسب دانش نیازی به دانشگاه ندارید، آیا باز هم تصمیم قبلی را می‌گرفتید؟ چرا؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

جهانی را تجسم کنید که هر کسی برای خود کار می‌کند و کمکی به کسی صورت نمی‌گیرد و دانش و سرمایه در انحصار عده‌ای خاص است، آیا ادامه زندگی در این وضعیت عملی خواهد بود؟ چرا؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

به نظر شما آیا نداشتن سرمایه مالی مانعی برای انتشار آزاد دانش خواهد بود؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

در صورت پیاده‌سازی این سیستم، آیا باز هم شاهد بی‌سوادی و فقر علمی خواهیم بود؟ جواب خود را تشریح کنید.

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

علت اصلی فقر دانش در جوامع کنونی چیست؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

در پایان آیا علاقه‌مند به همکاری با بنیاد دانش آزاد، جهت ترویج آزاد دانش و ترویچ فرهنگ اشتراک‌گذاری دانش هستید؟

…...................................................................................................................................... …...................................................................................................................................... …......................................................................................................................................

معرفی حامیان

جذب حمایت

  • حمایت مادی
  • حمایت معنوی

جذب کمک‌های مالی

تماس با ما

شبکه‌های اجتماعی

جشنوارهٔ روز آزادی نرم‌افزار در شبکه‌های اجتماعی

  • دیاسپورا (هشتگ)
  • فیسبوک (ایونت، هشتگ، صفحه)
  • توئیتر (صفحه، هشتگ، ربات)
  • گوگل‌پلاس(کامیونیتی، هشتگ)
  • اینستاگرام (هشتگ، اکانت)
  • آیدنتیکا (هشتگ)
  • یوتیوب (کانال)
  • پینترست (هشتگ)

دریافت لینک جهت بنر تبلیغاتی

تماس با ما

محتوای گرافیکی

  • درست کردن یک لوگو و یک بنر زیباتر برای سایت
  • یک عکس مناسب برای صفحه «در دست ساخت»

محتوای صفحه در دست ساخت

از این که ما را با علاقه دنبال می‌کنید سپاس گزاریم امّا متأسّفانه در حال حاضر هنوز محتوای مربوط به این صفحه (یا بخش) آماده نشده است!

خواهشمندیم جهت اطّلاع یافتن از آخرین وضعیت این صفحه (یا بخش)، در روزهای آتی نیز به ما سر بزنید!

اشکالات فنی

لوگوی فعلی در سایت همایش نصفه نمایش داده میشه

http://sfd.fsug.ir/1393/images/image_opt.png

ↄ⃝ سعید علیجانی (بحث) ‏۱۸ سپتامبر ۲۰۱۴، ساعت ۱۱:۴۳ (EDT)

تو نسخه موبایل یک‌سری اشکالات تو لودینگ سایت هست. مثلاً:

  • وقتی منو باز می‌شه قسمت سفید بالای صفحه می‌پره!
  • به نظر منطقی‌تر می‌رسه اگه اون دکمه باز کردن منو از سمت چپ بیاد سمت راست!

تو نسخه اصلی هم:

  • اون بخش پایینی هم دو تا باکس مربوط به تماس با ما کپشنی ندارن! معلوم نیست هر کدوم برای چی اند!
  • وقتی رو لینک‌های قسمت روز آزادی نرم‌اقراز تو صفحهٔ اصلی کلیک می‌شه، دوباره همون صفحه لود می‌شه! خو اگه کانتنت نداره یه در دست ساخت نا قابل لطفاً!
  • اعداد countdown اوّل سفحه انگلیسی اند که خیلی جالب نیست!

Arf1372 (بحث) ‏۱۸ سپتامبر ۲۰۱۴، ساعت ۱۶:۲۷ (EDT)

شاید به نظر بعضی‌ها به پیشنهاد شبیه‌تر باشه! ولی در هر حال بنده مشکل فنّی می‌دونم:
تو صفحه اصلی لینک دکمه ادامه مطلب زیر عنوان روز آزادی نرم‌افزار چیست؟ می‌ره تو صفحه برنامه زمان‌بندی که به نظرم مناسب‌تره بره تو صفحه معرّفی روز آزادی نرم‌افزار.

Arf1372 (بحث) ‏۱۸ سپتامبر ۲۰۱۴، ساعت ۱۸:۳۸ (EDT)

پیشنهاد

استفاده از اوپن‌استریت‌مپ برای نمایش محل برگزاری رویداد

ↄ⃝ سعید علیجانی (بحث)

به جای این که یا صفحه خالی نشون کاربر بدیم (برای جاهایی که هنوز آماده نشدن) یا دوباره همون صفحه رو لود کنیم بهتره یه پیج در دست ساخت طرّاحی بشه کلّاً این جور چیزا بره اون جا! مخصوصاً که سایت جوملا هست و خب خوملا هم از این قابلیت‌ها تا اون جا که یادمه داره که یه صفحه رو در دست ساخت بزنین خودتون طرّاحیش کنین کارتون که تموم شد صفحه رو آنلاین کنین همه ملّت ببینن!

Arf1372 (بحث) ‏۱۸ سپتامبر ۲۰۱۴، ساعت ۱۶:۳۰ (EDT)